Young Professionals

#HRMWRK #3

HRMWRK #3: Vijf redenen om je carrière te starten bij FRMWRK 

In de serie #HRMWRK lees je meer over hoe het is om te werken bij FRMWRK. Ben je net afgestudeerd, of heb je je eerste werkervaring al opgedaan? In #3 van onze reeks lees je de 5 redenen waarom FRMWRK voor jou een ideale carrière start of volgende stap zou zijn.

Starten bij FRMWRK 

Gemiddeld werken jonge professionals zoals jij zo’n 3 jaar bij FRMWRK. Wij vinden dat gezond. Na een aantal jaren is het vaak goed om door te groeien, je vleugels uit te slaan. Als je dat nodig hebt, helpen we je daar zelfs bij. En als je om je heen kijkt, is 3 jaar best lang. Waarom blijven veel jonge professionals bij ons? Om 5 redenen.

5 redenen om als starter bij FRMWRK te werken  

 

1. Je ontwikkelt jezelf snel

Als je leergierig genoeg bent, ga je bij FRMWRK met sprongen vooruit. We stimuleren je in je persoonlijke ontwikkeling en helpen je groeien in je werk. Dat doe je zelf doordat je leert van je collega’s, die hun kennis en know-how graag met je delen. Als je bij ons komt werken, krijg je jouw persoonlijke buddy. Je maakt je eigen groeiplan, stuurt je ontwikkeling bij in maandelijkse groeigesprekken en geeft je carrière een boost met groeiversnellers. Je krijgt o.a. elk jaar trainings- en opleidingsbudget, waarmee je jezelf in de goede richting ontwikkelt.

2. Je helpt ondernemers aan succes 

Je werk bij FRMWRK is veel meer dan het bouwen van een webshop of het opzetten van een advertentiecampagne. Elke dag help je ondernemers aan hun succes en draag je bij aan de dromen die ze hebben. Je deelt je kennis en kunde met onze klanten en werkt echt met ze samen. Je doet waardevol werk, legt complexe zaken uit of leert klanten zelfs om het zelf te doen. Zo laat je de bedrijven van onze klanten groeien - en groei je zelf mee.

3. Je hebt veel variatie in je werk

Bij FRMWRK werken we volgens de Scrum-methodiek. In korte sprints pak je allerlei activiteiten op, geen sprint is hetzelfde. En er is meer dan je dagelijkse werk. Met jouw coach praat je over je leertraject en hoe je jouw leerdoelen met kleine stapjes haalt. Je collega’s dagen je uit door je vragen te stellen. Met andere woorden: ze helpen je niet met vissen, maar ze leren je vissen - zodat je het zelf kunt. Ook leuk bij FRMWRK: de PD-dag (personal development). Eén keer in de maand ben je een dag vrij om iets nieuws te leren. Dat hoeft zelfs niet perse werkgerelateerd te zijn. Zo blijf je jezelf uitdagen in je werk!

4. Je werkt samen als team

Je leert je nieuwe collega’s al snel kennen. Al tijdens je sollicitatietraject ontmoet je er een paar. En werk je bij FRMWRK, dan werk je door onze projectmethodiek nauw met elkaar samen in teams. Het management zit niet in driedelig pak verstopt in glazen hokken, maar gewoon in spijkerbroek achter net zo’n bureau als jij. We vormen samen een hecht team waarin je veel van elkaar leert. Om dat extra te stimuleren, is er de maandelijkse ‘FRMWRK update’. Daarin heeft iedereen zijn inbreng en delen we onze successen, failures en de cijfers.

5. Je hebt plezier

De sfeer? Het is een cliché, maar we horen het vaak: je komt in een warm bad. Ben je een introverte developer? Of juist een extraverte marketeer? Bij FRMWRK vorm je samen één team. Je werkt samen, leert van elkaar en daagt elkaar uit. Dat is het mooie aan werken bij ons; je ontwikkelt jezelf in brede zin en op jouw doelen, in een prettige sfeer met leuke collega’s. Samen leuke dingen doen buiten het werk hoort daar ook bij, zoals borrels en feestjes. Bij FRMWRK heb je plezier in je werk en ook daarbuiten.

Dit vinden andere starters van werken bij FRMWRK

Stagiairs en starters ontwikkelen zich in korte tijd snel bij FRMWRK. Ook al maken stagiairs ons bureau maar kort mee, al snel voelen ze zich onderdeel van het team.  

Lees wat anderen vinden van werken bij FRMWRK;

https://werkenbij.frmwrk.nl/stages/nl

Heb je een HRM gerelateerde vraag?

Neem dan eens contact op met:
Suzanne
Talent ontwikkelaar
010 8200320