Aangenaam kennis te maken!

Sinds vorige week zijn er vier afstudeerstudenten bij ons begonnen. Twee HR en twee CMGT studenten. De komende periode gaan zij zich onderdompelen in onze wereld en gaan ze aan de slag met onderwerpen zoals traineeships, employer journey, data visualisatie middels IOT en digitale interactie met de young professional. Wat ze precies gaan doen en waarom FRMRWK hen aanspreekt? Maak hieronder kennis met Kirsten, Fabian, Anton en Karim!

Kirsten

Kirsten, HR

Hi! Ik ben Kirsten en de nieuwste FRMWRK’er! Via LinkedIn had ik een oproep neergezet dat ik op zoek was naar een afstudeerstage. Een oud collega die al bij FRMWRK aan de slag was had mijn oproep gezien en bij Thomas  van Rooijen aangegeven dat ik een goede aanwinst zou kunnen zijn. Niet lang daarna ben ik op gesprek gekomen en kon ik beginnen! Mijn eerste beeld van FRMWRK is dat er aandacht is voor jou als persoon en je ontwikkeling. Er is ruimte om jezelf te zijn en connecties te leggen met je collega’s: allemaal dingen die ik belangrijk vind.

De opdracht die ik ga oppakken is om te onderzoeken hoe huidige FRMWRK’ers een nog betere werkplek kunnen krijgen en hoe we als FRMWRK nog aantrekkelijker kunnen zijn als werkgever!

Heeft mijn verhaal je enthousiast gemaakt en wil je ook aan de slag bij FRMWRK? Klik op de vacature knop rechts bovenin en wie weet zien we je snel!

Fabian, HR

Waarom ik voor FRMWRK heb gekozen? Naast het feit dat ik de IT branche een interessante branche vind, werd ik direct na het posten van mijn advertentie benaderd door FRMWRK voor mijn afstuderen. Dit gaf mij het beeld dat FRMWRK oprecht interesse had in mij als afstudeerder.

Omdat FRMWRK een relatief kleine organisatie is, met grote ambities, zijn er veel mogelijkheden tot onderzoek binnen het HR vakgebied. Tijdens mijn kennismaking met FRMWRK kwamen er veel interessante HR thema’s naar voren. Het thema dat mij het meest aansprak, was talentontwikkeling. FRMWRK loopt momenteel met de vraag, hoe succesvol het implementeren van een talentontwikkelingsprogramma kan zijn. Als afstudeerder ben ik hier om deze vraag te beantwoorden en mijn opleiden Business Studies HRM af te ronden.

Ik zie er naar uit om met iedereen van FRMWRK samen te werken!

Fabian
Anton

Anton, CMGT

Hi! Mijn naam is Anton, student aan de Hogeschool Rotterdam. Via een event van de HR kwam ik in contact met Thomas en hebben we gekeken naar de mogelijkheden binnen FRMWRK. Door de energieke sfeer en de focus op de ambitie heb ik besloten om mijn afstudeeronderzoek bij FRMWRK te doen.

De komende tijd ga ik aan de slag om de successen van FRMWRK te vertalen naar de werkvloer. Samen met het team ga ik onderzoeken wat FRMWRK’s ambitie voor iedereen betekent en hoe we dit kunnen visualiseren binnen het kantoor!

Karim, CMGT

Mijn naam is Karim, de nieuwe afstudeerder bij FRMWRK. De komende maanden ga ik aan de slag met de interactie met young professionals. Ik ben een 4e jaars student Creative Media & Game Technologies aan de Hogeschool Rotterdam. Via een stagemarkt op school ben ik in contact genomen met FRMWRK en het eerste wat mij opviel is dat zij erg persoonlijk waren.

Wat ik uniek vind aan het bedrijf is dat FRMWRK erg betrokken is bij hun klanten en hen helpt om te groeien. Ook hebben zij persoonlijke ontwikkeling erg hoog in het vaandel staan, mede hierdoor heb ik besloten om mijn afstudeerstage bij FRMWRK te gaan doen.

De komende periode ga ik aan de slag om de interactie met young professionals te verbeteren. Dit houdt in dat ik ga onderzoeken wat de wensen en eisen van deze jonge doelgroep zijn en hoe FRMWRK hier het beste op kan inspelen.

Karim