Goede voornemens voor 2019…

Precies een jaar geleden schreef ik een blog over de ambities en goede voornemens voor 2018 en nu, precies een jaar later, is het dus tijd om terug te blikken. Hoe hebben wij bij FRMWRK en ik persoonlijk, onze ambities en goede voornemens vormgegeven en waargemaakt? Een tipje van de sluier: niet al mijn goede voornemens zijn behaald…

Terugkijkend op 2018…

…hebben we een mooi, maar uitdagend jaar gehad. Zowel als FRMWRK zijnde, als persoonlijk hebben we invulling kunnen geven aan onze ontwikkeling. Binnen FRMWRK hebben we in 2017 het prachtige Magento collectief opgezet en 2018 stond in het teken van het uitrollen van alle Magento webshops van onze ‘collectief klanten’. Dit was een uitdagende maar zeer succesvolle tijd. De laatste ‘collectief klant’ zal deze maand live gaan met zijn nieuwe webshop!

Daarnaast hebben we de organisatie verder ontwikkeld, met vaste Personal Development dagen, uitbreiding in alle teams, een upgrade van ons kantoor ( kom je bewonderen? ) en de HR-afdeling is verder ontwikkeld met onder andere een nieuwe beloningsstructuur. En dan ook nog het jaar afsluiten met een medewerkerstevredenheid van minimaal een 8! Naast de interne organisatie hebben wij ook een samenwerking opgezet met Lab51 en hebben wij ons klant portfolio verder mogen uitbreiden.

En ik persoonlijk? Ook ik heb mijzelf mogen ontwikkelen. Waar ik 2018 begon als teamlead van het Online Marketing team, heb ik samen met Ronald en Jan-Willem mijzelf meer richting het sales en accountmanagent vlak mogen begeven. Dit heeft gedurende het jaar geresulteerd in een geheel nieuwe rol binnen FRMWRK, die ik sinds enkele maanden mag vervullen: de Klantontwikkelaar.

Naast mijn persoonlijke groei, maakt bovenstaande goed duidelijk dat FRMWRK zich als organisatie ook ontwikkelt! We maken onze claim dus goed waar!

Vooruitkijkend op 2019…

…willen we de huidige, ingeslagen weg verder bewandelen met onze collega’s en klanten. Onze persoonlijke ontwikkeling zal wederom een belangrijke rol spelen, en ook het ontwikkelen van FRMWRK zal weer verder gaan. Maar 2019 zal ook een jaar worden waarin we onze klanten verder willen helpen ontwikkelen. De ambitie en doelstellingen van onze klanten voor 2019 is ook in ontwikkeling, en wij zullen ze helpen om deze nog scherper en duidelijker te krijgen. Waarna we gezamenlijk een gedegen strategie ontwikkelen om de ambitie en doelen te behalen.

En mijn goede voornemens voor 2018…

...hoe zit het daarmee? Ik verklapte al dat er één goed voornemen niet gehaald is, maar twee van de drie mag ik afvinken als geslaagd. 2018 is het jaar geweest waarin ik mijzelf, mijn collega’s, maar ook mijn klanten heb geholpen zichzelf verder te ontwikkelen. Ook heb ik in 2018 heel veel tijd mogen doorbrengen met mijn kleine meid (dit was wel het meeste genieten). Het is dus te raden welk goede voornemen niet gehaald is: vaker de sportschool in, en meer kilometers op de racefiets. Helaas door verschillende oorzaken, is dit niet gelukt, maar hij komt zeker voor 2019 opnieuw op de lijst te staan.

Naast het wielrennen, heb ik nog twee voornemens voor 2019. Allereerst wil ik een goede invulling gaan geven aan mijn nieuwe rol als klantontwikkelaar. Dit zal ik samen met mijn collega’s en klanten moeten gaan doen. Daarnaast heb ik nog één groot voornemen voor 2019. Dit moet het jaar worden waarin ik met mijn gezin een hele mooie reis ga maken naar een mooi oord.

Dit jaar vraag ik dan ook niet om jullie ambitie, daarvoor kom ik bij je langs, maar ik vraag je wel om de mooiste, leukste, spannendste oorden met mij te delen voor mijn droomreis in 2019!

Jouw ambitie en doelen voor 2019 bespreken?