Blog overzicht

Hand in hand: FRMWRK en Zadkine.

FRMWRK ontwikkelt. En nu ook in het onderwijs. Zeer recentelijk zijn wij namelijk een samenwerking met het ROC Zadkine aangegaan, met de 010 E-com Academy om precies te zijn. Binnen deze splinternieuwe opleiding gaan wij helpen met de invulling van een onderwijsmodule, om zo de volgende generatie online marketeers te vormen.

Bijgewerkt:

March 10, 2020

(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
(Je) eigen team van e-commerce specialisten
Development en marketing onder een dak
30% jaar op jaar omzet groei
Contents

FRMWRK ontwikkelt. En nu ook in het onderwijs. Zeer recentelijk zijn wij namelijk een samenwerking met het ROC Zadkine  aangegaan, met de 010 E-com Academy  om precies te zijn. Binnen deze splinternieuwe opleiding gaan wij helpen met de invulling van een onderwijsmodule, om zo de volgende generatie online marketeers te vormen. Of in elk geval hierbij te helpen.

Wat is de 010 E-com Academy?

Goed dat je het vraagt! Dit is een nieuwe opleiding aan het Zadkine, gericht op de e-commerce, opgezet door Jan-Willem Tijl en Jelle Bakker. Het mooie hieraan, is dat de opleiding op de praktijk en actualiteit gericht is: zo wordt er samengewerkt met grote namen zoals Bol.com, Coolblue, Zalando, Helloprint, Marlies Dekkers, en natuurlijk met ons, FRMWRK!

Ontwikkelingen binnen de e-commerce gaan enorm snel. Daarom zijn deze samenwerkingen superhandig: de opleiding is en blijft relevant, aangezien een deel van de opleiding door het bedrijfsleven wordt gevormd. Concreet houdt dit in dat studenten zo’n vier a vijf keer per jaar een nieuwe module volgen, waarin andere theorie, praktijk en een ander bedrijf aan bod komen.

Tof. Maar wat gaan jullie concreet doen?

We gaan de opleiding vooral ondersteunen met actuele informatie over de e-commerce. We gaan bijvoorbeeld een college geven over online personalisatie. Voor de module die aankomende mei start, mochten wij dan ook echt concreet meedenken.

Het resultaat?

Een module over ‘sales & promotion’, met als eindopdracht een business plan schrijven. Daarnaast bekleden we ook een adviesfunctie: we kunnen de ontwikkelingen en onze verwachtingen binnen de e-commerce aankaarten. Zo denken wij dat specialisaties binnen de e-commerce steeds belangrijker gaan worden (SEO-specialist, content marketeer, Amazon specialist, enzovoorts), iets waar de opleiding dan weer op kan anticiperen.

Niet lullen, maar poetsen

Als e-commerce bureau zijnde vinden wij dit een fantastisch project. De marketeers van morgen helpen opleiden, wie wil dat nou niet? Zo helpen we niet alleen studenten met hun passie, maar is het natuurlijk ook gewoon hartstikke interessant voor onze branche. Niet stilzitten en wachten op positieve verandering, maar hier zelf actief aan meewerken. Dat doet ons goed. Daarnaast, de 010 E-com Academy, de naam alleen al schreeuwt FRMWRK: e-commerce, ontwikkelen, én 010 in één cocktail!

Blog Categorieën

Thomas van Rooijen
Managing Partner

Ken jij ons team al? Check hier al onze specialisten!

FRMWRK Podcast

Op Weg Naar 20 Miljoen is onze e-commerce podcast waarin je leert betere beslissingen te maken in jouw online groei.

Podcast
Ondernemen
HRMWRK
Webshop Ontwikkeling
Online Marketing
ROI Strategie