FRMWRK viert Google Premier Partnerschap

Sinds kort zijn wij als SEA specialist een officieel Google Premier Partner, in plaats van simpelweg een Google Partner. En daar zijn we trots op! Deze status als Premier Partner is niet voor iedereen weggelegd, maar uitsluitend voor toonaangevende bureau's die meer uitgeven en aan aanvullende certificering- en prestatievereisten voldoen.’’ Iets om trots op te zijn dus! Nu klinkt dit allemaal erg mooi, maar wat houdt dit Premier partnerschap nu concreet in?

Hoe word je Premier Partner?

Als e-commerce bureau kun je deelnemen aan het gratis Google Partners-programma, om uiteindelijk Google Partner te worden. Met deze Partner-status heb je als bureau bewijs dat je over kennis van Google Ads beschikt en aan bepaalde financiële eisen voldoet. Zodra je Google Partner bent kun je blijven doorgroeien om uiteindelijk Google Premier Partner worden, zolang je aan enkele criteria voldoet. Zo moeten er minimaal twee medewerkers binnen de organisatie een Google Ads-certificaat hebben, moet je maandelijks een relatief hoog bedrag aan advertenties uitgeven en moet je er alles aan doen om te blijven groeien en je klantenbestand uit te breiden. 

De voordelen voor ons en onze klanten

Natuurlijk is deze moeite niet voor niets, er kleven tal van voordelen aan een Google Premier Partnerschap. Voor ons, maar ook voor onze klanten. Vergeleken met normale Google Partners, hebben wij enkele extra voordelen. Het Premier Partnerschap helpt ons met zelfontplooiing als bureau; zo hebben wij nu toegang tot executive business-trainingen, gespecialiseerd accountbeheer en krijgen wij extra advies over onze acquisitiestrategie. Daarnaast worden we ook uitgenodigd voor de jaarlijkse Partners Summit, wat goed is voor ons netwerk en ontwikkeling.

Maar dit heeft niet alleen voordelen voor ons, maar juist ook voor onze klanten. De voordelen die wij vergaren dankzij het Partnerschap dragen wij direct over op onze klanten. Het Premium Partnerschap is in feite erkenning vanuit Google dat wij over de vaardigheden beschikken om anderen te laten groeien. Dankzij de extra mogelijkheden die Google ons biedt, kunnen wij onze klanten nu nóg beter helpen. Plus, door dit keurmerk weten zij zeker dat ze goed zitten bij ons.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem dan eens contact op met:
Kelvin
SEA & CRO specialist
010 8200 320