Blog.

Ondernemen, Podcast

Een zelfsturend team voor e-commerce succes.

Om succesvol te zijn, is meer nodig dan alleen het hebben van een webshop. Het vergt een innovatieve en aanpasbare aanpak die kan anticiperen op de voortdurend en snel veranderende behoeften en verwachtingen van klanten. Zelfsturing kan hierbij een oplossing bieden.

Muhammed Aydogan
Marketing Specialist
1/6/2023
Ondernemen, Podcast

Webshop marketing: zelf doen of uitbesteden?

Het uitbesteden van webshop marketing kost geld, maar levert ook geld op. Hierbij is het belangrijk dat je op het goede moment de marketing uitbesteedt én in een juiste kosten en baten verhouding.

Muhammed Aydogan
Marketing Specialist
9/12/2021
Online Marketing, Podcast

Guided Selling.

Guided Selling is een manier om je webshopbezoekers te helpen bij het kiezen van een product dat het beste bij hun behoeften past. Een digitale versie van de winkelmedewerker zou je kunnen zeggen.

Muhammed Aydogan
Marketing Specialist
13/10/2022
Ondernemen, Podcast

Terugblik op 2021: 5 e-commerce trends.

Wat is er allemaal gebeurd in 2021 en wat staat ons te wachten in 2022? Dat bespraken we met e-commerce journalist Arjan van Oosterhout in onze podcast. 

Muhammed Aydogan
Marketing Specialist
23/12/2021
podcast

Hoe brandpreventiewinkel.nl online groeit zonder personeel.

Online groeien zónder personeel? Ja, dat kan! Jeroen Bonnemaijers is mede-eigenaar van brandpreventiewinkel.nl en is inmiddels al aardig op weg naar 20 miljoen. Zijn bedrijf is marktleider op het gebied van brandpreventie-artikelen in Nederland en heeft een immense groei doormaakt.

Thomas van Rooijen
Managing Partner
21/9/2022
Ondernemen, Podcast

Webshop logistiek is belangrijk voor je klantervaring.

In onze podcast Op Weg Naar 20 Miljoen zijn we het gesprek aangegaan met Bas Smeulders, CFO van Sendcloud, over de rol van logistiek binnen e-commerce en hoe het verzenden van je pakketten het verschil kan maken voor je conversie én retentie. Hieronder lees je een samenvatting van de podcast.

Muhammed Aydogan
Marketing Specialist
17/10/2021
Podcast
Ondernemen
HRMWRK
Webshop Ontwikkeling
Online Marketing
ROI Strategie