Blog.

HRMWRK

De HRMWRK-gids.

Normaliter ontvingen onze FRMWRK’ers een handboek met hierin de bedrijfsregels en de richtlijnen van ons bureau. Hier wilden wij graag vanaf stappen. Het was tijd om het op de FRMWRK manier te doen: online met een leuk verhaal waarin alles staat wat je als FRMWRK’er moet weten.

Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur
12/7/2021
HRMWRK

Onze bedrijfscultuur.

In de serie #HRMWRK lees je meer over hoe het is om te werken bij FRMWRK. In #7 lees je hoe de bedrijfscultuur bij FRMWRK zelfs een ex-werknemer deed terugkeren op het oude nest. Jordy Nekkers is nu Projectmanager in het Klantontwikkelteam en vertelt waarom hij vertrok en weer terugkwam.

Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur
26/5/2020
HRMWRK

Onboarding: de eerste 3 maanden bij FRMWRK.

Sanne: “De verwachtingen waren duidelijk; ik vervul een nieuwe functie binnen FRMWRK. De invulling daarvan staat open. Dat maakt het enerzijds fijn om het in vrijheid zelf samen te stellen, anderzijds is het ook weleens complex. Gelukkig krijg ik de ruimte, maar ook de begeleiding om de functie goed in te vullen.”

Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur
23/1/2020
HRMWRK

Ons groeimodel.

Veel bedrijven zoeken naar een beter HR-model dan de standaard functionerings- en beoordelingsgesprekken, waar vaak zowel de leidinggevende als de werknemer tegenaan hikken. Managing Partner Thomas van Rooijen ontwikkelde samen met het team een model op maat voor FRMWRK; het Groeimodel.

Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur
20/3/2020
HRMWRK

Drie HR-fasen: advies voor groei en blije medewerkers.

In feite begint het antwoord met datgeen waar je voor staat. Als ik kijk naar FRMWRK, dan zie ik een duidelijke rode draad: dat wat op de website wordt verkondigd over de cultuur, mensen en ambities wordt in real life waargemaakt. Het moet eenduidig zijn. Nu, en in de toekomst.

Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur
3/5/2018
HRMWRK

Groeien vanuit hoofd en hart.

Alles wat je aandacht geeft dat groeit. Dat geldt voor thema’s als innovatie, waardecreatie en service, en is voor medewerkers niet anders. Remco is intern met ons gaan onderzoeken hoe wij allen tegen FRMWRK aankijken. Waarover zijn we het met elkaar eens? Op welke dimensies bevinden zich de verschillen?

Thomas van Rooijen
Managing Partner
22/11/2017
HRMWRK

Spannend: een nieuwe baan tijdens corona.

In de serie #HRMWRK lees je hoe het is om bij FRMWRK te werken. In blog #10 uit deze reeks vertellen drie collega’s hoe het is om van werk te switchen tijdens de coronacrisis. Het zoeken en starten van een nieuwe baan brengt in ‘reguliere’ tijden al een hoop stress met zich mee.

Alyssia Sewratan
Strategisch HR adviseur
10/2/2021
HRMWRK

Mijn tips en inzichten voor persoonlijke ontwikkeling.

Ruim 3,5 jaar geleden maakte ik mijn entree bij FRMWRK. Ik solliciteerde destijds op de functie van lead developer. Maar na een goed gesprek met het management trok ik voor mezelf de conclusie: 'dat kan ik nog niet'. Gelukkig werd me de kans geboden op een functie in te stappen die wél veilig voelde.

Ivo Andriessen
QA Specialist
23/8/2017
Podcast
Ondernemen
HRMWRK
Webshop Ontwikkeling
Online Marketing
ROI Strategie