Zaalvoetbal uitje

Het verslag

De zaalschoenen werden afgestoft, de spieren opgewarmd en de bal was perfect opgepomd. Eens in de zoveel tijd worden de bureaus op de Schiehavenkade ingeruild voor een glimmende voetbalzaal om een potje te zaalvoetballen!

Afgelopen donderdagavond 23 november was het weer zover. Voor 2 uur lang was de zaal in het Topsport Centrum naast De Kuip in handen van de voetbaltalenten van FRMWRK. Twee gelijkwaardig verdeelde teams gingen de strijd met elkaar aan. De teams hadden er duidelijk zin in en er werden Messi-achtige dribbels getoond en reddingen gemaakt waar Van der Sar jaloers op zou zijn. Ondanks dat het een vriendschappelijke wedstrijd was, wilde niemand er met een verliespartij vanaf gaan. 

Uiteindelijk na 4 potjes van 20 minuten klonk het laatste fluitsignaal en kon 1 team zich de winnaar van de avond noemen, eindstand 12-15. Developer Thijs gooide in de laatste minuten nog alles op alles om de overwinning binnen te slepen door met zijn Pikachu-onesie het veld te betreden, klasse!

Iedereen heeft weer de nodige meters gemaakt en een aantal collega's voelden een paar dagen later nog dat ze meegedaan hadden, maar het was het waard. 

Zaalvoetbal