Aanbiedingsfiets

Dé fietsspecialist van het Groene Hart.

Klauwen uit de mouwen

Zo helpen wij Aanbiedingsfiets stapsgewijs aan online groei.

Een échte marktleider

Al meer dan 10 jaar is Aanbiedingsfiets.nl een begrip in de fietsenwereld als één van de grootste online fietsenwinkels. Naast een goede prijs, zijn een grote voorraad en service de belangrijkste peilers binnen het bedrijf. Met haar vestiging in Leiden en haar experience center in Alphen aan den Rijn is Aanbiedingsfiets.nl op weg om dé fietsspecialist van het Groene Hart te worden. 

Bekijk de webshop

 • Alle items
 • Content marketing
 • CRO
 • Development
 • SEA
 • Online marketing
 • E-mailmarketing
 • SEO

De tijdslijn van onze samenwerking

Bekijk via onderstaande tijdlijn onze activiteiten en resultaten die toegevoegde waarde hebben geleverd aan de ambitie van Aanbiedingsfiets. Selecteer hierboven het vakgebied om te filteren.

November 2020

Een geslaagde Black Friday

Black Friday biedt ieder jaar unieke kansen voor ondernemers. Ook voor Aanbiedingsfiets. Vergeleken met een reguliere vrijdag, werd er op Black Friday liefst 33% meer omzet gedraaid! Een groot succes dus.

Overall 2019

Resultaten over heel 2019

 • Campagnes zijn geoptimaliseerd
 • Product detail pagina’s zijn geoptimaliseerd 
 • Gemiddelde bestelwaarde gestegen met 1,66% naar €823,38
 • Verkoopwaarde van fietsenmerk Cortina gestegen met 300%

Mei 2019

Product detail pagina's geoptimaliseerd

De optimalisaties hebben bijgedragen aan overzichtelijke product detail pagina’s, die uiteindelijk de webshop ervaring verbeteren.

April 2019

Inzetten nieuwe campagnes

De originele shopping campagnes worden vervangen door verschillende geoptimaliseerde campagnes. Daarnaast wordt er een Facebook campagne gestart. 

Overall 2018

Resultaten over heel 2018

 • 49% toename in SEO verkeer
 • 7% meer opbrengst uit SEO verkeer

December 2018

Implementatie Sooqr

De implementatie van Sooqr is een feit. De onsite search tool Sooqr biedt veel meer mogelijkheden dan andere vergelijkbare tools t.b.v. het verbeteren van conversie. Sinds we gebruik maken van Sooqr is de omzet gestegen met 15%. Het conversiepercentage steeg nog een stuk spectaculairder, namelijk meer dan 35%!

 • Sooqr is onderdeel van de bewezen Plug & Grow oplossingen binnen ons FENIX Magento 2 platform.

September 2018

Magento 2 platform live

Ook Aanbieidingsfiets heeft ervoor gekozen om de overstap van te maken van Magento 1 naar het "bewezen Magento 2 e-commerce platform". In september 2018 is de vernieuwde webshop live gegaan. Het platform is gekoppeld aan ShopConnector 3 voor een naadloze synchronisatie tussen kassasoftware systeem Vendit en Magento 2.

 • Gerealiseerde omzet groei + 13%
 • Gerealiseerde groei aantal orders + 6%
 • Gerealiseerde groei in conversie + 7%
 • Gerealiseerde groei in orderwaarde + 7%

Meer over Magento

Juni 2017

Nieuw record dagomzet

In de maand juni hebben we het record van hoogste dagomzet uit maart 2016 verbroken! Nooit eerder haalden we samen met Aanbiedingsfiets zo'n hoge omzet op 1 dag.

Februari 2017

Geoptimaliseerde hosting

In nauwe samenwerking met hostingpartner Byte hebben we het bestaande platform gemigreerd naar de Hypernode omgeving. Een supersnelle Magento hosting oplossing! FRMWRK is dan ook een Hypernode Certified bureau. Een kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureaus

 • Byte is onderdeel van de bewezen Plug & Grow oplossingen binnen ons FENIX Magento 2 platform.

Januari 2017

Nieuw design

Het nieuwe design voor de webshop is live gegaan. Het nieuwe design heeft een eigentijds uiterlijk meegekregen en is uiteraard mobile first ontwikkeld. Dit met als doel de conversie van de webshop nog te verbeteren.

Overall 2016

Resultaten over heel 2016

 • Meer dan 20% omzetgroei
 • 50% toename in sessies
 • 13% toename in transacties

November 2016

Leveringskeuzedag

Nog meer gemak: De leveringskeuzedag is live gegaan. Dit wil zeggen dat de klant zelf de mogelijkheid heeft aan te geven op welke dag zijn of haar nieuwe fiets wordt geleverd. Dit met als doel minder uitval in het bestelproces en een nog hogere conversie.

Mei 2016

Blog functionaliteit live

Een speciale blog module is geïmplementeerd. Dit zorgt mede voor een toename van het SEO verkeer, omdat er nu een aparte sectie is voor nieuwsberichten en blog artikelen. Middels het toepassen van structured data (rich snippets) hebben wij de mogelijkheid aan te geven dat de pagina een artikel betreft. Hierdoor is dit ook zichtbaar in de organisch zoekresultaten van Google met als doel een betere click true rate.

April 2016

Verbeterde product detailpagina

De product detailpagina is verder geoptimaliseerd en live gegaan. Deze optimalisatie draagt bij aan een nog betere webshop ervaring en een toename in het aantal conversies.

Maart 2016

Hoogste dagomzet ooit!

In maart hebben we de hoogste dagomzet van Aanbiedingsfiets tot dan toe behaald. Een fantastisch record dat we samen hebben gevierd!

December 2015

Gestart met SEO optimalisatie

Eind 2015 zijn we gestart met SEO optimalisaties doorvoeren. Zo is er een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd en is op basis hiervan de vernieuwde webshop structuur uitgewerkt en geimplementeerd. Dit met als doel meer gericht SEO verkeer op de juiste pagina's te laten binnenkomen.

Mei 2015

Aanbiedingsfiets over onze samenwerking

De samenwerking met FRMWRK is zeer soepel verlopen. Na een duidelijk overleg en bepaling van het te doorlopen traject is FRMWRK voortvarend van start gegaan. De nieuwe website van Aanbiedingsfiets.nl is in slechts 3 maanden geheel vernieuwd en volledig responsieve gemaakt.

Dankzij de veelzijdige kennis bij FRMWRK zijn duidelijke keuzes gemaakt en beslissingen overwogen. Nieuwe toepassingen en inzichten zijn aangekaart en toegepast door het meedenken van de specialisten. Nu kan Aanbiedingsfiets.nl de komende jaren vooruit met de nieuwe website en zullen nieuwe noviteiten eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

April 2015

Live release Magento 1

Eind 2013 is het Magento 1 platform van Aanbiedingsfiets live gegaan. Het Magento 1 platform is aan de allereerste versie van de in huis ontwikkelde ShopConnector gekoppeld. Een naadloze synchronisatie tussen kassasoftware systeem Vendit en de Magento 1 webshop.

 • Synchronisatie van producten & afbeeldingen
 • Synchronisatie van orders & voorraad
 • Synchronisatie van productattributen & categorien

April 2015

Online marketing

Er is een start gemaakt met onze online marketing activiteiten. In de basis zijn wij gestart met onze basisactiviteiten zoekmachine optimalisatie en online advertising middels Google Adwords.

Online marketing

Februari 2015

Koppeling ShopConnector

Koppeling met de ShopConnector tussen Vendit en Magento. Een naadloze synchronisatie tussen kassasoftware systeem Vendit en de Magento 1 webshop.

 • Synchronisatie van producten & afbeeldingen
 • Synchronisatie van orders & voorraad
 • Synchronisatie van productattributen & categorien

Januari 2015

Start van onze samenwerking

Begin 2015 zijn wij de samenwerking met Aanbiedingsfiets aangegaan. In de basis voor de ontwikkeling van een Magento 1 webshop in combinatie met de koppeling hun kassasoftware systeem Vendit.

E-commerce zonder poespas

Ervaren professionals met hart voor Aanbiedingsfiets en jouw e-commerce onderneming. 

Wil jij ook werken aan jouw ambities?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320