Dr. Veggie

Jouw dagelijkse vitamines in een flesje!

Klauwen uit de mouwen

Zo helpen wij Dr. Veggie stapsgewijs aan online groei.

Een driekoppige samenwerking

Samen met marketingbureau Increase zijn wij in zee gegaan met Dr. Veggie. In korte tijd hebben wij een mooi, robuust Magento 2 platform voor ontwikkeld. Een belangrijke start, omdat het oude platform niet de mogelijkheden bood om verder te groeien. Het nieuwe platform daarentegen biedt een stabiele basis om verder aan de ambities van Dr. Veggie te bouwen. De samenwerking met Increase werpt zijn vruchten af: wij zijn experts op het gebied van techniek en e-commerce, terwijl Increase alles van marketing afweet. Wil je weten welke stappen wij hiervoor gezet hebben? Bekijk het in onderstaande tijdslijn.

Bekijk de webshop van Dr. Veggie!

Niet lullen, maar poetsen

Deze groei realiseren wij samen met Dr.Veggie.

  • Alle items
  • Development
  • Magento
  • SEO

De tijdslijn van onze samenwerking

Elke dag zetten wij ons in om de ambities van Dr.Veggie te realiseren. Bekijk in onderstaande tijdslijn gedetailleerd welke stappen wij hiervoor zetten. 

Juni 2020

Nieuw Magento 2 platform

De livegang van dit nieuwe platform is een voorbeeld van goede samenwerking binnen FRMWRK. Niet alleen onze developers hebben hard gewerkt om een kwalitatief platform neer te zetten, ook onze online marketeers hebben hieraan bijgedragen. Zo is er een platform ontstaan dat sterk is op gebied van development én online marketing. Een gouden combinatie als je het ons vraagt. 

April 2020

Start van onze samenwerking

E-commerce zonder poespas

Ervaren professionals met hart voor Dr. Veggie en jouw e-commerce onderneming.

Wil jij ook werken aan jouw ambities?

Neem dan eens contact op met:
Ronald
Managing Partner
010 8200 320