Onze
opdrachtgevers
aan het woord

Wij helpen hen stap-voor-stap richting
hun ambities en doelstellingen

Ons werk

Wij helpen ondernemers online te groeien

We helpen ondernemers te ontwikkelen, hun ambities na te jagen. Maar ook om concrete (online) doelen te bereiken. Zodat zij in staat zijn succesvol te ondernemen.

Geen woorden maar daden. No-nonsens, nuchter en Rotterdams. Onze opdrachtgevers waarmee we jaren intensief samenwerken vertellen je graag over onze samenwerking. Wil jij ze persoonlijk spreken? Wij brengen je graag met ze in contact.

Dexter Driessen, CROP

Algemeen directeur en dé ondernemer achter CROP over de samenwerking met ons.

CROP, het bedrijf achter de webshop Nonpaints.com, is een Rotterdams bedrijf met een Haagse inbreng. Ooit begonnen als een uit de hand gelopen liefde voor auto’s en autolak. Nu een internationale webwinkel met meer dan 6.000 producten 

Bekijk hier het artikel "Een nieuwe trainer voor de volgende fase" welke medio 2018 in het Twinkle Magazine is gepubliceerd. Een interview met Dexter Driessen en Ronald van Rooijen, managing partner FRMWRK.

Jan Willem Röder, Pluimen

De algemeen directeur van Pluimen over de samenwerking met FRMWRK

“De overgang naar het nieuwe platform is zonder noemenswaardige problemen gerealiseerd. Het is een mooie start van een nieuwe fase voor ons bedrijf: de verkoop van een echte digitale Pluim! De website ziet er fris, verzorgd en eigentijds uit. Kansen te over om er een groot succes van te maken... Een mooie start en solide basis voor de verdere samenwerking met FRMWRK, want dit is pas het begin.”

Bekijk de webshop

Bekijk hier het artikel "Op weg naar Pluimen 3.0" welke medio 2018 in het Twinkle Magazine is gepubliceerd. Een interview met Reinald Gerritsen, marketingmanager Pluimen en Ronald van Rooijen, managing partner FRMWRK.

John Sunderraj, Eastern Trading Agencies

Dé ondernemer achter Eastern Trading Agencies over de samenwerking met ons

"We waren van FRMWRK gecharmeerd omdat ze vanuit hun kracht spraken. Het vinden van een match, dáár ging het ze om. Ik durf met zekerheid te zeggen dat als er geen match was geweest, ze de opdracht nooit hadden aangenomen. Juist dát trok ons aan. We waren niet op zoek naar een partij die ons zou zeggen: ‘hier is je nieuwe webshop, veel plezier er mee’. Omdat ze zich profileerden als een partner die onze ambities naar online kon vertalen voelden wij ons direct thuis."

"Wij vergelijken FRMWRK met een personal trainer. Stel nu dat ik zeg: ‘in de zomer wil ik een wasbordje’. Dan zal FRMWRK er alles aan doen om dat doel waar te maken. Een andere partij zou misschien zeggen: ‘we hebben ons best gedaan. Het is misschien geen wasbordje geworden, maar je bent tóch 3 kilo afgevallen’. Wij zochten een online partner die ons verder zou brengen. We waren dan ook blij dat FRMWRK ons richting kon geven in de wijze waarop we onze zaken online kunnen aanvliegen. En dat was precies wat we zochten.”

Bekijk de webshop

Martijn Oldenburger, Aanbiedingsfiets

Dé ondernemer achter Aanbiedingsfiets over de samenwerking met FRMWRK

De samenwerking met FRMWRK is zeer soepel verlopen. Na een duidelijk overleg en bepaling van het te doorlopen traject is FRMWRK voortvarend van start gegaan. De nieuwe website van Aanbiedingsfiets.nl is in slechts 3 maanden geheel vernieuwd en volledig responsieve gemaakt.

Dankzij de veelzijdige kennis bij FRMWRK zijn duidelijke keuzes gemaakt en beslissingen overwogen. Nieuwe toepassingen en inzichten zijn aangekaart en toegepast door het meedenken van de specialisten. Nu kan Aanbiedingsfiets.nl de komende jaren vooruit met de nieuwe website en zullen nieuwe noviteiten eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

Bekijk de webshop

Krijn Degenkamp, 123Bigbags

Dé ondernemer achter 123Bigbags over de samenwerking met ons

"Als klant word je bij FRMWRK uitgenodigd om met regelmaat een dag naast de programmeur te werken. Het project verloopt volgens een vaste structuur en het was voor mij even wennen aan de SCRUM methodiek en om deze helemaal eigen te maken, maar na een paar dagen samenwerken zijn die programmeurs gewoon collega’s geworden. Het eerste kopje koffie komen ze me brengen, maar bij de tweede ronde ga ik zelf de bestelling opnemen. Dus, wie wil er nog koffie?"

Bekijk de webshop

Maximaal resultaat met FRMWRK

Maximaal resultaat behalen wij voor opdrachtgevers die net als ons een gezonde dosis aan ambitie hebben. Zij zijn net als ons bereid intensief te willen samenwerken. Het online kanaal is dan ook een belangrijke business peiler voor hen. Zij zijn dus al enkele jaren online actief en op zoek naar het volgende niveau. Ze willen jaarlijks minimaal 20% groeien. Ze zijn actief in een nichemarkt of zijn specialist in hun marktsegment. Middels hun kennis van de markt en onze specialistische kennis van online marketing zijn wij in staat hen stap-voor-stap te ontwikkelen. Zo kunnen zij succesvol ondernemen.

  • Wil jij ook intensief samenwerken en jaarlijks minimaal 20% groeien?

Neem contact op
Of bel direct 010 8200 320