Ons werk

Ondernemers succesvol online laten ondernemen. Dat is onze missie! We maken dit waar door ons iedere dag optimaal in te zetten voor de (online) ambitie van onze opdrachtgevers. Vanuit de techniek met Magento en Drupal én vanuit de business met Online Marketing! Lees hieronder hoe wij concreet invulling geven aan deze ambitie. We geven inzicht in onze activiteiten en concrete resultaten. Geen geheimen. Gewoon open en eerlijk!


Meer opdrachtgevers met ambitie

Ook voor onderstaande opdrachtgevers zijn wij dagelijks druk om ook hun ambities te ontwikkelen. Binnenkort vind je dan ook meer uitgelichte resultaten die wij samen met hun bereiken.

Onze opdrachtgevers aan het woord

 

SCL  Bike Center  Sigma  De Keukenrestyler


Eastern Trading Agencies  SIMgroep  Parfum.nl  FRS Fietsen


Fagron  Schoonenberg  123BigBags  About our Brands

Ook maximaal resultaat behalen?

Maximaal resultaat behalen wij voor opdrachtgevers die net als wij een gezonde dosis aan ambitie hebben en jaarlijks minimaal 20% willen groeien. Zij zijn net als wij bereid daarvoor intensief te willen samenwerken. Het online kanaal is een belangrijke business peiler voor hen. Zij zijn dus al enkele jaren actief met hun webshop of website en zijn op zoek naar het volgende niveau. Ze zijn actief in een nichemarkt of zijn specialist in hun marktsegment. Middels de kennis van hun markt en onze kennis van Magento, Drupal en online marketing zijn wij in staat hen stap-voor-stap te ontwikkelen. Zo helpen wij hen succesvol te groeien. Dat is ons doel.

Neem contact op Of bel direct 010 8200 320